• Hinnagård

Striegel

Striegel

Med sina kompakta mått och motorer från Yanmar i olika hästkrafter beroende på vilken storlek på maskin man väljer är den mycket effektiv i trånga utrymmen. STRIGEL är en tysk tillverkade kompaktlastare som finns i bredder från 860 mm till 1600 mm beroende på hjulval. Maskinen är utrustad med fram och back i joystick. Tredje funktion som standard med ett dubbelverkande uttag. Till alla kompaktlastare finns en mängd specialutrustning som kan anpassas till dina individuella behov. T ex Pallgafflar, skopor, silogrip, jordborr, ströskopa, gräsklippare, breda däck och industriella tillbehör osv. Alla lastarna kan utrustas med olika tillbehör för att säkerställa ett omfattande arbetsområde.

Striegel1

Striegel2

Striegel3

Hinnagårds Mekaniska AB
Hinnagård
311 65 Vessigebro

Tele: 0346 - 250 79
Mail: hinnagard@telia.com
Våra tjänster
Hinnagårds Mekaniska AB (Tidigare Hinnagårds lantbruksservice) ligger i Falkenberg, Halland och tillverkar maskiner för entreprenad, jordbruk och sågverk.

Vi är specialiserade på AX Kättingröjare, Kättinghuvud, Släntklippare AX Slopemowers 8.3, Kedjeagregat, Motorpaket med stor slagkraft, klipphuvud och Räckesklippare t 125.
I verkstaden reparerar vi traktorer, hjullastare, grävmaskiner och övriga lantbruksmaskiner. Vi gör även ombyggnader såsom kortning till dragare, pressar hydraulslangar och monterar all övrig hydraulik.

Vi är återförsäljare åt företag som Winlin, Procomas, Hymach, Better green expanse, Boomerang, Wiper och Striegel.

Vi bygger det ni vill ha!
Kreera webdesign